Kirschbaum

KIRSCHBAUM

Oproep Afstudeerstage

Fontys Hogescholen

Het einde van mijn opleiding is in zicht! Momenteel ben ik op zoek naar een stageplaats waar ik mijn scriptie kan schrijven.

Heeft u een (ICT en/of Media) probleem, waar nog geen oplossing voor is en een onderzoek aan te pas komt? Neem dan contact met mij op!
Ik kijk graag of het mogelijk is om bij uw bedrijf te kunnen afstuderen.

Lees meer...

Launch "Wiej Vreuger"

Wiej Vreuger

Voor een vrienden, familie of bedrijfsuitje in een betrouwbare gezellige omgeving is Wiej Vreuger een aanrader. Met uitzicht op de Maas en het klooster van Steyl kunt u in alle rust genieten van uw eigen gemaakte pizza, brood of Limburgse vlaai.

De website Wiej Vreuger heeft ondanks de nostalgische look, een modern systeem zodat Roy en Suzanne er zelf mee vooruit kunnen.

Launch "Beauty Center"

Beauty Center La Vita Sana

Gezichtsbehandelingen, nagelstyliste, producten voor alle huid-types, dan bent u bij Beauty Center La Vita Sana aan het goede adres.
Met 20 jaar ervaring kan Marjam Jeurissen-Jacobs u kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid bieden. Sinds 2013 is de Beauty Center in samenwerking met MOOI Vitaal van VieCuriVitaal.

Vanaf heden kunt u deze informatie ook op de digitale snelweg vinden. Bezoek de website voor meer informatie over nagels, gezichtsbehandelingen of de producten.

Launch "Sjiwa.nl"

Sjiwa Baarlo

De vernieuwde website van "Sjiwa.nl" staat sinds vandaag ook online. Vanaf heden kan iedereen op 1 punt terecht voor alle informatie betreffende de verschillende activiteiten die Sjiwa allemaal te bieden heeft.

Vanwege het gebruik door jongeren is deze website ook goed zichtbaar voor op de mobiel, iPad, laptop en andere apparaten.

Redesign Website

Bulldozer

Ook nu kan ik iets van mijn to-do lijst afstrepen. Met deze website wil ik graag mijn eigen werk laten zien die ik in loop van de tijd gemaakt heb.

Neem gerust een kijkje hier en daar. Als u vragen of opmerkingen heeft, hoor ik dat graag.

Launch "Beat the Microbead"

Beat the Microbead

De website "Beat the Microbead" is online! Beat the Microbead is een internationale campagne die zich inzet voor tegen het gebruik van plastic deeltjes (microbead) in cosmetica.
Bedrijven zoals Unilever, Hema, Albert Heijn en IKEA hebben hun producten al microbead-vrij gemaakt!

Met mijn kennis en behendigheid was het mij mogelijk om deze meerder-talige website te maken. Ook hier wordt het CMS Joomla gebruikt met HTML5-syntaxes voor een beter SEO resultaat (vindbaarheid bij o.a. Google).