Kirschbaum

KIRSCHBAUM

Oproep Afstudeerstage

Fontys Hogescholen

Het einde van mijn opleiding is in zicht! Momenteel ben ik op zoek naar een stageplaats waar ik mijn scriptie kan schrijven.

Heeft u een (ICT en/of Media) probleem, waar nog geen oplossing voor is en een onderzoek aan te pas komt? Neem dan contact met mij op!
Ik kijk graag of het mogelijk is om bij uw bedrijf te kunnen afstuderen.

Lees meer...

Launch "Wiej Vreuger"

Wiej Vreuger

Voor een vrienden, familie of bedrijfsuitje in een betrouwbare gezellige omgeving is Wiej Vreuger een aanrader. Met uitzicht op de Maas en het klooster van Steyl kunt u in alle rust genieten van uw eigen gemaakte pizza, brood of Limburgse vlaai.

De website Wiej Vreuger heeft ondanks de nostalgische look, een modern systeem zodat Roy en Suzanne er zelf mee vooruit kunnen.

Launch "Beauty Center"

Beauty Center La Vita Sana

Gezichtsbehandelingen, nagelstyliste, producten voor alle huid-types, dan bent u bij Beauty Center La Vita Sana aan het goede adres.
Met 20 jaar ervaring kan Marjam Jeurissen-Jacobs u kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid bieden. Sinds 2013 is de Beauty Center in samenwerking met MOOI Vitaal van VieCuriVitaal.

Vanaf heden kunt u deze informatie ook op de digitale snelweg vinden. Bezoek de website voor meer informatie over nagels, gezichtsbehandelingen of de producten.